söndag 4 september 2011

Sen söndag


Förra veckan var positiv för käre H, för då fick han träffa handspecialisten från Umeå som var på besök på Rehab. Han var undervisningsobjekt, för hon skulle lära upp en massa folk där. Modigt! Men så fick han botoxsprutor igen också. Tummen mjuknande nästan genast så han kunde röra den bättre igen.

Men så vände turen idag - isciasen slog till igen. Han vet inte varför. Arma gubbe! Imorgon är det träff med sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator inför möte med dem samt FK och arbetsgivare på tisdag.

Vad ska hända?

Ont har jag med men jag måste ju inte göra så mycket mer än ta mig på toa ibland. Rätt ofta. Att jag fick mer ont nu beror på att jag var så pigg så jag moppade av lite för många kvadratmeter på en gång inför helgen. Suck.

Jag ska i alla fall ut och resa imorgon, till vårt affärscenter. För när jag väl tagit mig till rullstolen sitter jag bra och mår bra. Ärendet är att hämta lite medicin men där finns många bra affärer att kolla in. Jag behöver ingenting egentligen mer än möjligen några nyttiga småsaker. Tandkräm, skosnören och sånt. ;-)

Och så visar jag lite mer svamp. Den lilla skogen bakom våra hus, till stor del skövlad, är absolut full av honungsskivlingar. De gillar ju stubbar. Det ser så läckert ut men dessa svampar är numera enbart för att titta på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar